Stemcompany
is opgezet door Pim Brackenhoff . Het bedrijf houdt zich bezig met Supervisie, Coaching, Trainingen en Muziek. Waar nodig wordt samengewerkt met ervaren trainers, theatermakers, acteurs en musici.

 

Pim Brackenhoff  heeft economie gestudeerd en vervolgens een conservatoriumopleiding koordirectie gedaan. Daarnaast heeft hij een opleiding tot stemtherapeut gevolgd en is hij geregistreerd supervisor (LVSC). Hij is ook trainer "Oplossingsgerichte gespreksvoering" en heeft de driejarige opleiding op de School voor Zijnsorientatie in Utrecht gedaan.

Hij werkt al 35 jaar als trainer/coach, aanvankelijk vooral op het gebied van medezeggenschap in bedrijven. Hij is veelvuldig betrokken geweest bij reorganisaties en fusies in de profit- en non profit sector. De laatste jaren geeft hij vooral trainingen vanuit de thema’s Samenwerken, Communiceren en Leidinggeven bij Shell, N.S., KLPD, RET R'dam, verschillende Ministeries, Gemeentelijke Diensten, Veiligheidsregio's. Ook coacht hij burgemeesters en professionele dirigenten. Hij doceerde gedurende twee jaar ensemblezang aan de Amsterdamse Theater Academie en geeft al vele jaren workshops voor Buitenkunst. Hij werkte zeven jaar met de succesvolle a cappella groep Angels waarmee hij o.a. het Nederlands Festival voor Vocale Ensembles won.

U kunt hier vrijblijvend contact opnemen

 

 

 

Stemcompany
Stemgeven aan Leiderschap