Bedrijven en Organisaties

 

ZINGEN

 

*Zingen als teambuilding: “Als je met elkaar kunt zingen, kun je alles met elkaar”. Binnen 6,5 minuut staat een groep te swingen en maken ze contact met elkaar op een manier zoals ze nog nooit hebben gedaan. "Ik wist niet dat wij dat in ons hadden".

 

*Zingen als pure uitdaging en ontspanning en/of werkend aan een speciaal (inhoudelijk) thema.

 

*Een dag met een team werken aan een korte, eigen ‘musical’ & vervolgens PRESENTEREN voor publiek: collega's, vrienden, familie. Dit kan prima worden uitgebreid met het bouwen van een decor en een strakke regie.

 

*“Entr’acte” (bijvoorbeeld 5 of 10 minuten) met de aanwezigen op een aparte manier zingen op een congres, tijdens een festiviteit of een opening. Een congres waarbij we 'even iets anders' willen: afleiding, bewegen, Zingen.

 

*Het zingen van een speciaal gecomponeerd ‘bedrijfslied’, ‘fusie- of reorganisatielied’, ‘5-jarig bestaan’ lied, noem maar op. Het personeel of de leiding vat het plan op om ter gelegenheid van iets speciaals een lied te laten componeren en het zelf te zingen, of door een professionele artiest te laten zingen; een combinatie van die twee is natuurlijk ook mogelijk.

 

SPREKEN

 

Effectief gebruik van de stem, een workshop bedoeld voor mensen die een presentatie of inleiding moeten houden of op andere manier beroepsmatig met de stem bezig zijn, ook bijvoorbeeld in vergaderingen. 

 

Presentatietraining

We werken aan:

-Jouw drijfveren bij de presentatie,

-De opzet en opbouw van de presentatie en

-De uitvoering van deze presentatie.

Stemcompany
Stemgeven aan Leiderschap