Particulieren

 

 

Samen zingen met je partner

“We hebben enorm genoten om als man en vrouw voor het eerst samen te zingen onder de bezielende begeleiding van Pim. In het begin had mijn man nog wat schroom, ook omdat ik meer zangervaring heb, maar toen hem hoorde zingen zat ik al snel met tranen in mijn ogen. Het was ontzettend leuk om te doen en…..dit zit dus ook in onze relatie.”

 

Geef het als cadeau aan je goede vrienden of aan je partner. Eén sessie van anderhalf uur kost 75 euro, maar nog spannender is het om er drie sessies van te maken, zodat je samen nog verder komt. Dat kost dan 200 euro.

 

 

 

Workshops en coaching stem / presentatie

 

“Effectief gebruik van de stem”, bedoeld voor mensen die regelmatig een presentatie of inleiding moeten houden of op andere manier beroepsmatig met de stem bezig zijn, zoals onderwijskrachten en mensen die veel vergaderen.

 

 

Stem / zangweekends

In de weekends wordt hard gewerkt in een veilige en plezierige sfeer; dat is een voorwaarde om verder te komen, om "risico’s te    

kunnen nemen" en grenzen te verleggen. Dat betekent dat er ook ‘fysiek’ gewerkt wordt, dat er naast zangtechniek veel aandacht is  voor je ‘presence’. De weekends vinden plaats in Utrecht (goede busverbinding met het station) in groepen van maximaal 12 personen. We werken 4 dagdelen van 2,5 a 3 uur:

Binnenkort informatie over weekends in het najaar. 

 

Daarnaast de serie:

"Op weg naar het podium", waarbij je op 7 vrijdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur toewerkt naar een solo uitvoering voor publiek.  

 Er is plaats voor 8 actieve deelnemers en 4 toehoorders.Van de actieve deelnemers wordt verwacht dat zij thuis op afspraak 

zaken voorbereiden. Actieve deelname is mogelijk voor geoefende (koor)zangers na een telefonisch intake-gesprek.  

Prijs voor deelname, inclusief begeleiding pianist:  € 275,-

Prijs voor de toehoorders: € 175,- Data volgen binnenkort.

 

Geïnteresseerd en/of vragen? Je kunt hier contact opnemen

 

         

Stemcompany
Stemgeven aan Leiderschap